Tiende editie Art Walk Cómpeta in maart

COMPETA – De Art Walk in Cómpeta viert komend jaar een jubileumeditie. Tussen 31 maart en 4 april 2018 wordt de tiende editie gehouden van dit evenement, waarbij op diverse plaatsen in het dorp kunstwerken zijn te aanschouwen. Voor deze tiende uitgave is organisator Lieuwke Loth nog op zoek naar lokale kunstenaars (woonachtig in de Axarquía-regio) die hierin willen participeren.
De laatste vier edities van het evenement werden georganiseerd door de Nederlandse kunstenares Lieuwke Loth, die in Cómpeta een eigen galerie beheert (‘Luz de la Vida’). Meer informatie over de route, openingstijden en wat er te zien is volgt de komende maanden op de website www.artcompeta.com .
Geïnteresseerde lokale kunstenaars kunnen contact opnemen met organisator Lieuwke Loth via de emailadressen info@lieuwkeloth.nl of artcompeta@gmail.com .

Competa Art Walk algemeen

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s