Film ‘Elle’ te zien in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt zondag 26 november in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘Elle’ van regisseur Paul Verhoeven vertoond. Deze Frans/Duitse productie uit 2016 is te zien in de originele (Franstalige) versie en is voorzien van Engelse ondertiteling.

De film is gebaseerd op het boek “Oh…” van auteur Philippe Djian en duurt ruim twee uur. Hoofdrollen zijn er voor Isabelle Huppert en Laurent Lafitte.  De voorstelling begint om 17.00 uur, de entreeprijs bedraagt 6 euro per persoon (inclusief één consumptie).

Film Elle

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s