Eredivisie-voetbal te zien in Nerja bij bar El Fuego

NERJA – De voetbalwedstrijden in de twaalfde speelronde in de Nederlandse Eredivisie zijn in Nerja grotendeels live te volgen bij de de Spaans/Nederlandse bar El Fuego, aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana). De wedstrijden worden uitgezonden op één van de grote tv-schermen. Naast de eredivisie komen ook de Britse en Spaanse voetbalcompetities aan bod.

Uit dit aanbod wordt qua uitzending op de speeldag zelf een keuze gemaakt, vaak is het ook mogelijk om op verzoek een bepaalde wedstrijd te volgen. Regerend landskampioen Feyenoord speelt op zaterdagavond 18 november (aftrap om 18.30 uur) in de eigen Kuip tegen VVV Venlo, Ajax treedt om 20.45 uur dezelfde avond aan tegen NAC in Breda. Koploper PSV moet op zondag 19 november in Zwolle (aftrap 14.30 uur) aan de bak tegen de huidige nummer van de stand, PEC.

Op zondag wordt ook de wedstrijd tussen het Andalusische Málaga CF en Deportivo in ‘La Liga’ getoond. Deze wedstrijd begint om 12.00 uur en wordt gespeeld in het voetbalstadion La Rosaleda van Málaga. Daarnaast is er aandacht voor wedstrijden uit de Engelse Premier League.

Nerja Fuego 20161030 klein

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s