Toerisme Almuñécar stijgt tot recordhoogte

ALMUNECAR – In de maand september zijn in de kustplaats Almuñécar alle records gebroken op het gebied van toerisme. Met een bezettingsgraad in van 83,96 procent in de hotels gedurende september werden de bestaande records voor deze maand naar de historie verwezen.

Niet alleen in september maar gedurende de gehele zomer lag die bezettingsgraad beduidend hoger dan de voorgaande jaren. Waar vorig jaar 79,65 procent werd genoteerd tussen juni en september lag dezelfde cijfer in 2017 op liefst 83,59 procent van alle hotelaccommodaties.

“Gedurende de afgelopen vier jaar is in het hoogseizoen in Almuñécar een stijging waargenomen van 8 procent”, verklaarde de lokale wethouder van Toerisme, Caballero Jiménez, tijdens de presentatie van de cijfers.

Almunecar foto Ayu Alm

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s