Film ‘Frantz’ te zien in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt zondag 19 november in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘Frantz’ van regisseur François Ozon vertoond. Deze Frans/Duitse productie uit 2016 is te zien in de originele (Franstalige) versie en is voorzien van Engelse ondertiteling.

De drama-film gaat over een Franse soldaat die in de Eerste Wereldoorlog een Duitse soldaat dood schiet, later wroeging krijgt en na de oorlog op zoek gaat naar de familie van de gesneuvelde Duitser. Hoofdrollen zijn er voor Pierre Niney en Paula Beer.  De voorstelling begint om 17.00 uur, de entreeprijs bedraagt 6 euro per persoon (inclusief één consumptie).

Film Frantz

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s