Tapastour door Nerja met Club Internacional

NERJA – De Club Internacional de Nerja heeft voor donderdag 7 december een tapastour door Nerja georganiseerd. Daarbij worden minimaal vier tapasbars bezocht in georganiseerd verband, waarbij telkens een drankje (bier, wijn of softdrink) met een tapa wordt genuttigd. De deelnamekosten bedragen 16 euro (12 euro voor leden) per persoon.

De tapas zijn door de organisatie vooraf gereserveerd en kunnen dus niet ter plekke worden uitgekozen. De tapastour begint om 14.30 uur met het verzamelen van de deelnemers in de Club Internacional de Nerja aan de Calle San Juan 42, waarna de diverse tapasbars (minimaal vier) lopend worden bezocht.

Opgave kan in het gebouw van de Club Internacional de Nerja (Calle San Juan 42) op dinsdagen, donderdagen en zaterdagen tussen 11.00 en 13.30 uur. Ook is het mogelijk aan te melden via email op het adres: cidnerjabookings@outlook.com .

Tapas08

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s