Filmklassieker ‘Rear Window’ te zien in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt zondag 12 november in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de Amerikaanse filmklassieker ‘Rear Window’ van regisseur Alfred Hitchcock vertoond. Deze productie uit 1954 is te zien in de originele (Engelstalige) versie en is voorzien van Spaanse ondertiteling.

De film is gebaseerd op het boek ‘It had to be Murder’ van auteur Cornell Woolrich en duurt bijna twee uur. Hoofdrollen zijn er voor Grace Kelly, James Stewart, Thelma Ritter en Raymond Burr. De voorstelling begint om 17.00 uur, de entreeprijs bedraagt 6 euro per persoon (inclusief één consumptie).

Film Rear Window

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s