Ontsteking kerstverlichting Málaga

MALAGA – De jaarlijkse en bijzonder spectaculaire kerstverlichting in de stad Málaga gaat dit jaar al op vrijdag 24 november aan. De Andalusische kustplaats staat de laatste jaren bekend als sfeervolle stad met aparte kerstverlichting, welke vooral op de Calle Larios zelfs ‘spectaculair’ genoemd mag worden.

De verlichting gaat op vrijdag 24 november in een speciale ceremonie om 19.30 uur voor het eerst aan. Bij de installatie is rekening gehouden een zo laag mogelijk energieverbruik via onder meer LED-technologie om de CO2-uitstoot binnen de perken te houden. Het lichtspektakel trekt jaarlijks duizenden bezoekers uit binnen- en buitenland.

De ontsteking van de verlichting is een heel spektakel, dat plaats vindt op de klanken van bekende moderne kerstliedjes. Naast dit spektakel op de Calle Larios worden dit jaar ook andere straten in de historische binnenstad van Málaga bij het evenement betrokken: de Calles Marqués, Sagasta, Souviron, Enrique García (Plaza de Camas), Herrera del Rey, Puerta del Mar, Moreno Carbonero, en Álamos zijn dit jaar voor het eerst in het geheel opgenomen.

Malaga Kerstverlichting 20171103

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s