Film Blood Lions te zien in Nerja

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt zondag 5 november in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘Blood Lions’ van de regisseurs Nick Chevalier en Bruce Young vertoond. Deze Zuid-Afrikaanse productie uit 2015 is te zien in de originele (Engelstalige) versie en is voorzien van Spaanse ondertiteling.

De documentaire duurt anderhalf uur minuten en vertelt het trieste verhaal over hoe leeuwen worden gefokt in gevangenschap om vervolgens te dienen als ‘prooi’ en ‘jachttrofee’ voor zogenoemde jagers, die grof geld betalen om een leeuw op te jagen en af te schieten. De voorstelling begint om 17.00 uur, de entreeprijs bedraagt 5 euro per persoon.

Film Blood Lions

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s