Bustrip en wandeling door Málaga

NERJA – De Club Internacional de Nerja (CID) heeft voor maandag 6 november een busreis naar Málaga uitgezet, met daarbij een georganiseerde wandeling door de Andalusische stad. Deelname kost 26 euro (voor leden van CID Nerja 20 euro). Tevens zijn er (gelimiteerde) plaatsen voor degenen die wél met de bus heen en weer naar Málaga willen, maar niet deelnemen aan de wandeling. Dergelijke plaatsen kosten 12 euro per persoon (9 euro voor leden).

Er zijn vier opstappunten in Nerja (Hotel Riu Monica, het busstation net over de brug over de Río Chillar, Hotel Nerja Club en Hotel Marinas de Nerja) en één in Torrox (busstation). De bus vertrekt om 08.50 uur vanaf Hotel Riu Monica, de terugreis vanuit Málaga staat gepland om 17.30 uur. Opgave (en het verkrijgen van meer informatie) kan bij de Club Internacional de Nerja aan de Calle San Juan op zaterdag 4 november tussen 11.00 en 13.30 uur. Dit is ook mogelijk via email: cidnerjabookings@outlook.com .

Nerja CID MalagaTour

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s