Málaga CF ploetert naar eerste seizoenwinst

MALAGA – In het eigen stadion La Rosaleda is Málaga CF er zondagavond 29 oktober eindelijk in geslaagd de eerste winstpartij in de huidige competitie voor de Primera División over de streep te trekken. Na acht nederlagen en één gelijkspel werd in de tiende speelronde Celta de Vigo bedwongen: 2-1.

Overtuigend ging dat niet: de bezoekers waren duidelijk de bovenliggende partij. Toch kwam Málaga op slag van rust op voorsprong via Adrián: 1-0. Iago Aspas bracht beide ploegen halverwege de tweede helft weer op gelijke hoogte, nadat hij een paar minuten daarvoor een andere treffer afgekeurd zag worden. Recio bepaalde zeven minuten voor het einde de eindstand op 2-1 en verzekerde daarmee de eerste competitiewinst voor de Andalusische ploeg sinds vijf maanden.

Malaga fans vreugde verdriet

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s