Premiere film ‘Thor: Ragnarok’ ook in Nerja

NERJA – De Amerikaanse superheldenfilm ‘Thor: Ragnarok’ gaat op vrijdag 27 oktober in Spanje in première en is onder meer te zien in het Centro Cultural van Nerja. De eerste vertoning is vrijdagavond om 22.30 uur. Op zaterdag, zondag en maandag zijn er telkens twee voorstellingen per avond.

Deze Amerikaanse productie is geregisseerd door Taika Waititi, de film duurt twee uur en tien minuten. Hoofdrollen zijn er voor Chris Hemsworth, Tom Hiddleston, Mark Ruffalo, Jef Goldblun, Cate Blanchett, Anthony Hopkins en Idris Elba. De vertoningen zijn telkens in het Spaans. Het Centro Cultural Villa de Nerja is te vinden aan de Calle Granada 45 in de binnenstad.

Film Thor

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s