Eredivisievoetbal te zien in Nerja bij bar El Fuego

NERJA – De voetbalwedstrijden uit de tiende speelronde in de Nederlandse Eredivisie zijn in Nerja grotendeels live te volgen bij de de Spaans/Nederlandse bar El Fuego, aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana). De wedstrijd wordt uitgezonden op één van de grote tv-schermen. Naast de eredivisie komen ook de Britse en Spaanse voetbalcompetities aan bod.

Uit dit aanbod wordt qua uitzending op de speeldag zelf een keuze gemaakt, vaak is het ook mogelijk om op verzoek een bepaalde wedstrijd te volgen. Regerend landskampioen Feyenoord speelt op zaterdagavond 28 oktober (aftrap om 18.30 uur) in Kerkrade een uitwedstrijd tegen Roda JC, Ajax treedt diezelfde avond om 20.45 uur in Tilburg aan tegen Willem II. Ook koploper PSV wacht dit weekeinde een uitwedstrijd: de Eindhovenaren reizen af naar Arnhem om het zondag (vanaf 12.30 uur) op te nemen tegen de huidige nummer drie in de stand Vitesse.

Op zondagavond 21 oktober wordt ook de wedstrijd tussen het Andalusische Málaga CF en tegenstander Celta in ‘La Liga’ getoond. Deze wedstrijd wordt afgewerkt in het Rosaleda-stadion van Málaga en begint om 20.45 uur. Daarnaast is er aandacht voor wedstrijden uit de Engelse Premier League.

Fuego boven

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s