Costa Tropical-rally rond Motril

MOTRIL – Met Motril als start- en finishplaats wordt komende weekeinde, vrijdag 27 en zaterdag 28 oktober, de Costa Tropical-autorally verreden.  Centraal staat daarbij de Plaza de la Coronación, waar op vrijdagavond (20.00 uur) de deelnemende equipes aan het publiek worden voorgesteld.

De echte rally vindt plaats op zaterdag, waarbij via verbindingsroutes over de openbare weg naar veel dorpen en steden aan de Costa Tropical wordt gereden om op afgesloten parcoursen snelheidsproeven af te leggen.

Motril Rally Tropical

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s