Falende arbitrage helpt Barcelona langs Málaga CF

BARCELONA – Een grove blunder van het arbitrale trio lag zaterdagavond ten grondslag aan de achtste seizoensnederlaag van Málaga CF. Koploper Barcelona werd al na twee minuten spelen in het zadel geholpen tegen de hekkensluiter, toen Lucas Digne een voorzet afleverde die door Gerard Deulofeu werd gepromoveerd tot doelpunt. Dat de bal even daarvoor volledig de achterlijn was gepasseerd ontging de scheidsrechter volkomen. Málaga kwam deze tegenslag niet meer te boven er verloor uiteindelijk met 2-0.

Andrés Iniesta tilde in de tweede helft de score naar 2-0. De Andalusische club mag nu volgende week (zondag 29 oktober, aftrap 20.45 uur) in het eigen stadion La Rosaleda tegen Celta opnieuw op zoek naar de eerste zege in dit voetbalseizoen. Málaga staat met slechts één punt uit negen duels stijf onderaan in de Primera División.

Foto (c) Archief NerjaDigitaal.com

Messi

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s