3D-animatiefilm in Centro Cultural

NERJA – De Spaanse versie van de 3D-animatiefilm The Nut Job (in het Spaans ‘Operación Cacahuete’) is deze dagen te zien in het Centro Cultural Villa de Nerja. De Canadees/Zuid-Koreaans/Amerikaanse productie van regisseur Peter Lepeniotis is zowel zaterdag 21 oktober, zondag 22 oktober, maandag 23 oktober als dinsdag 24 oktober te zien.

Op zaterdag 21 oktober begint de voorstelling om 12.00 uur, een dag later zijn er twee vertoningen (12.00 en 19.00 uur). Op maandag en dinsdag beginnen de voorstellingen telkens om 18.30 uur. De entreeprijs bedraagt 5 euro, het cultureel centrum is te vinden aan de Calle Granada 45 in de binnenstad van Nerja.

Film Animatie Operacion

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s