Delen van Nerja woensdag zonder water

NERJA – Als gevolg van onderhoud en verbeteringen aan het waterleidingnetwerk en de gemeentelijke waterreservoirs zal een deel Nerja op woensdag 18 oktober te maken krijgen met onderbrekingen of tijdelijke afsluiting van de watertoevoer.

Volgens de verantwoordelijke maatschappij Aguas de Narixa vindt de overlast plaats tussen 08.00 en 15.00 uur. Het meest getroffen worden de huishoudens (en vakantiewoningen) aan de Calle Almería, Calle Castilla Pérez, Calle Chaparil en de Calle Antonio Ferrandis ‘Chanquete’.

Aangeraden wordt om, nadat het water opnieuw is aangesloten, de diverse kranen minimaal vijf minuten te laten lopen om de leidingen goed door te spelen. Voor meer informatie en de beantwoording van eventuele vragen kan men terecht bij de klantenservice van Aguas de Narixa via het (gratis) telefoonnummer 900 813 810.

Nerja Aguas

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s