Málaga CF opnieuw onderuit

MALAGA – In de Spaanse Primera División ging voetbalclub Málaga CF zondagavond in het eigen stadion La Roseleda opnieuw onderuit. Dit keer werd met 0-2 verloren van Leganés. Het betekende het zevende verlies van de Andalusische club in acht competitiewedstrijden, waardoor de club inmiddels stijf onderaan de ranglijst bungelt met slechts één punt.

De hekkensluiter had tegen Leganés weliswaar een licht veldoverwicht, maar verder dan een schot op de paal (na een half uur spelen) van Rolan kwam de blauw-witte formatie niet. De bezoekers maakten in de tweede helft het verschil via treffers van Pires (56e minuut) en Szymanowski (78e minuut). Drie minuten na het tweede doelpunt moest Málaga ook nog eens met slechts tien man verder, toen Recio tegen zijn tweede gele kaart van de avond aanliep en met rood moest vertrekken.

Volgende week wacht Málaga de lastige uitwedstrijd in en tegen Barcelona (zaterdag 21 oktober, aftrap 21.00 uur).

Malaka Fans

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s