Film Blade Runner 2049 te zien in Nerja

NERJA – De film Blade Runner 2049 is deze dagen een aantal keren te zien in het Centro Cultural Villa de Nerja. Op zondagavond 15 oktober en maandagavond 16 oktober (beide keren vanaf 20.30 uur) is de Spaanse versie te zien, op dinsdagavond 17 oktober (20.00 uur) wordt de originele Engelstalige versie vertoond welke dan is voorzien van Spaanse ondertiteling.

Blade Runner 2049 is een Amerikaanse sciencefiction film uit 2017 van regisseur Dennis Villeneuve. Hoofdrollen zijn er voor Ryan Gosling en Harrison Ford, de film is een vervolg op de in 1982 uitgekomen film Blade Runner. Het verhaal speelt zich dertig jaar na de gebeurtenissen in de eerste film af.

Film Blade Runner 2049

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s