Jazzgitarist Chapi  Pineda bij Hotel Plaza Cavana

NERJA – In het Hotel Plaza Cavana in Nerja treedt zaterdag 14 oktober de jazz- en flamencogitarist Chapi Pineda op. Het optreden maakt deel uit van een serie van drie jazzavonden, allen georganiseerd door de stichting Ventana Abierta.

De eerste uit de reeks was donderdag 28 september met het Rafa Sibajas Trio. Het Chapi Pineda Trio begint zaterdagavond 14 oktober rond 20.30 uur, de toegangsprijzen bedragen 12 euro per persoon. De stichting Ventana Abierta is een organisatie die zich in de provincie Málaga bezig houdt met het stimuleren van allerlei vormen van culturele evenementen.

Voor meer informatie én reserveringen :  www.ventama-abierta.es .

Nerja Hotel Cavana Chavi

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s