Benefietwandeling ‘Walk with Ethiopia’ door straten Frigiliana

FRIGILIANA – Door de straten van het bergdorp Frigiliana is op zondag 1 oktober de benefietwandeling ‘Walk with Ethiopia’ uitgezet. De opbrengst hiervan komt ten goede aan de stichting NGO Abay, die zich inzet voor de ontwikkeling van hulpbehoevende gebieden in Ethiopië.

De wandeling heeft geen enkel wedstrijdelement en begint om 12.00 uur in het Parque de Andalucía, de tocht eindigt ongeveer twee uur later bij het Plaza del Ingenio. De deelnamekosten bedragen 5 euro per persoon (volwassenen, kinderen betalen 3 euro). Inschrijven kan vanaf 10.00 uur in de ochtend tot een half uur voor vertrek in het Parque de Andalucía.

Aan de editie van vorig jaar werd deelgenomen door vierhonderd deelnemers.

Frigiliana Ethiopia Walk 2017

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s