Certificaten voor tien instanties in Nerja

NERJA – De vereniging van gemeenten aan de Costa del Sol heeft in samenwerking met de Sistema Integral de Calidad Turística en Destinos (Sicted) tien kwaliteits-certificaten uitgereikt aan bedrijven en instanties in Nerja .

Het nieuwe Sicted-certificaat viel ten deel aan de stranden Playa Torrecilla, Playa El Chucho, Playa Burriana, het Oficina de Turismo, het Centro de Idiomas Quorum, Souvenirs Padial, Marina Turquesa Apartahotel, Apartamentos Toboso Nerja,  Apartamentos Turísticos Rosas de Capistrano en het Hotel Toboso Chaparil.

SanJuan2017_11

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s