Spectaculaire flamenco-show in Frigiliana

FRIGILIANA – Liefhebbers van traditionele flamenco-shows kunnen op vrijdag 29 september hun hart ophalen in Frigiliana, een bergdorp op amper vijf kilometer landinwaarts vanaf. Daar wordt in het Casa del Apero vanaf 21.00 uur een ‘Noche de Flamenco’-show verzorgd door diverse flamenco-musici en dansers/danseressen.

De optreden artiesten zijn Águeda Saavedra (danseres), Francisco Miguel Vinuesa (zanger), José Manuel Fernández (gitarist) en Cristóbal García Fernández (danser). De toegang tot dit flamenco-spektakel is gratis.

Frigiliana Flamenco 20170926

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s