Nieuw theaterseizoen Centro Cultural begint vrijdag

NERJA – De wethouder van cultuur, Anabal Iranzo, heeft deze week het nieuwe theaterprogramma voor het Centro Cultural Villa de Nerja voor het seizoen 2017-2018 gepresenteerd. Het cultureel centrum opent op vrijdag 22 september haar deuren met de komedieshow ‘Cirkusz Rupt’  van ‘El Gran Dimitri’. De toegangsprijs is 8 euro per persoon, aanvang 20.00 uur.

Hoogtepunten in het theaterprogramma dit najaar zijn het concert van het ‘Orquesta de Cámara de la Nueva Filarmónica de Hamburgo’ dat ‘De Vier Jaargetijden’ van Vivaldi ten gehore brengt (vrijdag 27 oktober) en het ‘Russian Classical Ballet’ dat op donderdag 16 november een uitvoering geeft van het klassieke ‘Zwanenmeer’.

Het Centro Cultural is te vinden aan de Calle Granada 45, waar gedurende openingstijden de kaarten aan de kassa’s besteld en gekocht kunnen worden.

Nerja CCN Seizoen 20172018

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s