Día de la Bici Málaga

MALAGA – De vijftiende editie van de Día de la Bici (‘Dag van de fiets’) wordt zondag 24 september gehouden in Málaga. De opzet is daarbij om zo veel mogelijk mensen op de fiets te krijgen en families en vrienden te laten genieten van een fietstocht zonder wedstrijdelement. Er kan worden gekozen uit twee route’s: een tocht van 12 kilometer en een korte rit over 5,5 kilometer. Deelname is gratis, registratie vooraf is niet noodzakelijk.

Het vertrekpunt (start 10.00 uur) en tevens het verzamelpunt (vanaf 09.30 uur) is op de Paseo del Parque (tegenover het stadhuis van Málaga).

  • Route 12 kilometer-tocht:  Plaza de la Marina, Alameda Principal, Puente de Tetuán, Plaza del Poeta Manuel Alcántara, Glorieta de Albert Camus, Avenida de la Aurora, Conde del Guadalhorce, Plaza Cruz de Humilladero, Avenida Ortega y Gasset, Avenida María Zambrano, Avenida Doctor Manuel Domínguez, Glorita Profesor Rodríguez Carrión, Plaza Willy Brandt, Avenida Jorge Luis Borges, Plaza Pintor Sandro Boticelli, Plaza José Bergamín, Cómpeta, Avenida Obispo Ángel Herrera Oria, Hilera, Nazareno del Paso, Puente de Tetuán, Alameda Principal, Plaza de la Marina en terugkeer op de Paseo del Parque.
  • Malaga Dia de la Bici

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s