Chanquete World Music trekt circa tienduizend bezoekers

NERJA – De tweede editie van het Chanquete World Music Festival heeft afgelopen weekeinde zo’n tienduizend bezoekers naar het Playa Playazo bij Nerja getrokken. Dat stelt de gemeente Nerja in een eerste evaluatie van het muziekevenement, dat vijftien uur lang live muziek bracht dankzij dertien optredens.

In die evaluatie stelt de gemeente tevens dat er zichtbaar was geleerd van de fouten bij de openingseditie in 2016. Zo was het horeca-gedeelte nu fors uitgebreid, hetgeen de wachttijden bij de uit-serveerpunten sterk verminderde ten opzichte van vorig jaar. Ook waren er beduidend meer parkeerplaatsen beschikbaar voor de bezoekers en reed er een pendeldienst om de stroom aan belangstellenden beter te verwerken.

Overigens had de gemeente vooraf rekening gehouden met de komst van zestienduizend bezoekers, zo werd eerder vorige week gemeld.

Nerja Chanquete 2017 AN

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s