Nerja brengt eerbetoon aan oudere inwoners

NERJA – De gemeente Nerja brengt haar oudere inwoners op maandag 9 oktober een eerbetoon  tijdens het Feria de Nerja. Dit gebeurt met een feestavond in de grote gemeentelijke feesttent op het Plaza de España. Het betreft een jaarlijks gebaar dat de gemeente maakt in respect voor de oudere inwoners.

Hiervoor komen inwoners van Nerja in aanmerking van minimaal 65 jaar oud en die minimaal vier jaar geregistreerd staan als inwoner. Door deze categorie kunnen gratis entreebewijzen worden afgehaald bij het Centro Giner de los Ríos aan de Calle Diputación. Dit kan van dinsdag 19 september tot en met vrijdag 22 september tussen 10.00 en 13.30 uur.

Nerja Feria Mayores

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s