Expo ‘El triunfo del Bodegón’ in Sala Municipal

NERJA – In de binnenstad van Nerja is zaterdag de nieuwe expositie ‘El triunfo del Bodegón’ van de uit Málaga afkomstige kunstschilder José Antonio Díaz Barberán geopend. Zijn werken zijn tot en met zondag 24 september te zien in de Sala Municipal de Exposiones.

Deze is gedurende deze periode dagelijks geopend van 11.00 tot 14.00 uur en van 18.00 tot 22.00 uur. De tentoonstelling is gratis te bezoeken, de Sala Municipal is te vinden aan de Calle Cristo (de expositieruimte ligt even boven het postkantoor van Nerja).

Nerja Sala Municipal de Expociones 3

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s