Torrox houdt ‘Oktoberfest’ in september

TORROX-COSTA –  In de kustplaats Torrox, tien kilometer onder Nerja gelegen en al decennia een Duitse ‘enclave’ aan de Costa del Sol, wordt van donderdag 14 tot en met zondag 17 september een ‘Oktoberfest’ gevierd. Uiteraard staat, naar Duits voorbeeld, bier hierbij centraal.

Daarnaast is er ook op diverse plaatsen live muziek te beluisteren en te beleven, tevens zijn er tal van lokale culinaire specialiteiten verkrijgbaar en ontbreekt ook de ‘Bratwurst’ niet. Het Oktoberfest begint op donderdag 14 september om 19.00 uur en duurt tot en met de volgende zondag waarbij de festiviteiten om middernacht worden beëindigd.

Torrox Oktoberfest 2017

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s