Eredivisievoetbal te volgen bij bar El Fuego in Nerja

NERJA – De voetbalwedstrijden in de vierde speelronde van de Nederlandse eredivisie zijn in Nerja dit weekeinde grotendeels live te volgen bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego, aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana). De wedstrijden worden uitgezonden op één van de grote tv-schermen. Naast de eredivisie komen ook de Britse en Spaanse voetbalcompetities aan bod.

Uit dit aanbod wordt qua uitzending op de speeldag zelf een keuze gemaakt, vaak is het ook mogelijk om op verzoek een bepaalde uitzending te volgen. Regerend landskampioen Feijenoord treedt op zaterdag 9 september om 18.30 uur aan in de Almelo voor een uitwedstrijd tegen Heracles. Ajax wacht dezelfde avond (20.45 uur) een thuisduel met PEC Zwolle. PSV treedt op zondag 10 september om 12.30 uur aan voor een uitwedstrijd tegen Heerenveen.

Op maandag 11 september wordt ook de wedstrijd tussen het Andalusische Málaga CF in ‘La Liga’ tegen Las Palmas getoond. Dit duel wordt afgewerkt in het voetbalstadion Rosaleda van Málaga en begint om 21.00 uur.

Nerja Fuego 20161030 klein

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s