Dorpsfeest Los Romanes

LOS ROMANES – Het dorp Los Romanes, behorend tot de gemeente La Viñuela en te vinden naast het meer van Viñuela, viert van vrijdag 8 tot en met zondag 10 september het jaarlijkse dorpsfeest. Dit ‘Feria Los Romanes’ kent vrijdag overdag een aantal offciële handelingen, waarna in de avonduren het feest losbarst met het  ‘III Cerveza Romanes Music Festival’ (21.00 uur).

Deze wordt om 22.30 uur gevolgd het flamencofestival ‘El Corralón del Cante’, waarna rond middernacht de grote gemeentelijke feesttent opent voor een nacht met muziek en dans. Zowel op zaterdag (aanvang 13.00 uur) als zondag (vanaf 14.00 uur) zijn er op diverse plaatsen in Los Romanes optredens van muziek- en dansgroepen.

Op alle dagen gaat het feest door tot diep in de nacht, op maandagochtend 05.00 uur wordt het Feria Los Romanes officieel beëindigd.

Los Romanos 2017

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s