Spoedcurus Sevillana-dansen in Nerja

NERJA – Een spoedcursus in het leren van de vier Sevilliaanse dansen is op zaterdag 23 september te volgen in Nerja. Het betreft een gepatenteerde wijze van lesgeven, welke is geregistreerd door de danslerares die de cursus ook zal verzorgen, Belén Heredia.

In twee dagdelen, van 10.00 tot 14.00 uur en van 18.00 tot 21.00 uur, brengt Heredia haar cursisten de ‘4 Sevillanas’ bij. De kosten hiervan bedragen 50 euro per persoon, verdere info is telefonisch verkrijgbaar op het nummer 657 419 053 of via e-mail: belenerja@hotmail.com.

Nerja Danza Sevillana

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s