Interlandvoetbal in Nerja te zien bij El Fuego

NERJA – Hoewel zelfs de meest grote optimisten geen dubbeltje meer geven voor de kansen van Oranje, heeft het Nederlands voetbalelftal puur theoretisch gezien nog steeds een minieme kans om zich via allerlei achterdeuren te plaatsen voor het WK voetbal van volgend jaar. Hoe dat afloopt is zondagavond 3 september in Nerja te zien bij bar El Fuego, waar de kwalificatiewedstrijd tussen Nederland en vanaf 18.00 uur wordt uitgezonden.

De wedstrijd wordt gespeeld in de Amsterdam ArenA. Om de theoretische kans te behouden zal Oranje wel zowel qua instelling als vormpeil een volledige metamorfose moeten ondergaan, tegen de wél in vorm zijnde Bulgaren.
De Spaas/Nederlandse Bar El Fuego is te vinden aan de Calle Filipinas, even voor de boulevard van Playa Burriana.

WorldCup1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s