Summer Closing Festival Torrox

TORROX – In de kustplaats Torrox, een kleine tien kilometer onder Nerja in de richting van Málaga, wordt zaterdagavond 2 september het jaarlijkse ‘Summer Closing Festival’ gehouden. Het evenement vindt plaats op de sportterreinen van Cumpleo La Granja in Torrox.

Daarbij staan tal optredens op het programma, waarbij de uit Torrox afkomstige rijzende ster Zephs één van de grootste publiekstrekkers is. Het festival gaat de gehele nacht door en duurt tot in vroege ochtend van zondag 3 september.

Torrox Summer Closing Festival

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s