Einde seizoen voor Biblioplaya’s

NERJA – De zogeheten Biblioplaya’s op de stranden van Burriana, El Salón en Torrecilla zijn met ingang van vrijdag 1 september gesloten na een succesvol vijftiende seizoen. De Biblioplaya’s in Nerja zijn kiosken op de stranden, waar gedurende het seizoen boeken en tijdschriften geleend kunnen worden.

Deze zijn niet alleen in het Spaans maar ook in het Engels, Frans, Italiaans, Duits en Zweeds verkrijgbaar. De kiosken doen daarnaast dienst als toeristische informatiediensten, waar vooral op Burriana dit jaar gretig gebruik van werd gemaakt.

De Biblioplaya’s op El Salón en Torrecilla houden zich de laatste jaren ook steeds meer bezig met het organiseren van activiteiten voor de jongste jeugd. Zo werd er dit jaar voor het eerst een wedstrijd gehouden in het bouwen van zandkastelen en -figuren, een initiatief dat gezien het enthousiasme volgend jaar vrijwel zeker een vervolg krijgt.

Nerja Biblioplayas

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s