Staking op Brussels Airport ten einde

BRUSSEL – De overlast op Brussels Airport, door die werd veroorzaakt door stakende bagage-afhandelaars, lijkt ten einde. De werknemers hervatten in de loop van woensdag hun taken nadat de vakbonden en hun werkgever, het bedrijf Swissport, een akkoord hadden bereikt.

De bagage-verwerking werd dinsdag een puinhoop toen de werknemers van Swissport (verantwoordelijk voor 60 procent van alle bagage-handelingen op de Belgische luchthaven) massaal het werk neerlegden, uit onvrede over een ‘structureel personeelstekort’ en de daaruit voortvloeiende hoge werkdruk. Veel vluchten vertrokken dinsdag en woensdagochtend zonder bagage van de reizigers.

Brussels Airport

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s