Málaga CF verhuurt Tighadouini aan FC Twente

MALAGA – De Nederlands/Marokkaanse voetballer Adnane Tighadouini wordt voor de rest van het lopende seizoen door het Andalusische Málaga CF verhuurd aan het Nederlandse FC Twente. Bij Málaga kwam Tighadouni, ondanks een stormachtige entree in 2015, niet veel verder dan een enkele invalbeurt.

Málaga verhuurde de 24-jarige aanvallende middenvelder al na een half jaar aan het Turkse Kayserispor, daarna speelde hij op huurbasis voor zowel Vitesse als Jong Vitesse. De uit Ede afkomstige Tighadouni tekende in 2015 een vijfjarig contract bij Málaga, nadat hij eerder speelde voor onder meer Vitesse en NAC Breda.

Malaga 2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s