Málaga CF moddert voort

MALAGA – Voetbalclub Málaga CF kent een belabberde voorbereiding op het nieuwe seizoen, dat op maandag 21 augustus begint met een thuiswedstrijd tegen het Baskische Eibar. Na zeven nederlagen op rij tegen Europese clubs werd dinsdagavond ook tegen het naburige en vorig jaar uit de Spaanse Primera División gedegradeerde Granada CF verloren.

In het stadion Nuevo Los Cármenes werd het dinsdagavond 1-0 voor de thuisclub, het enige doelpunt van de wedstrijd kwam na 59 minuten spelen op naam van Joselu. Afgelopen weekeinde verloor Málaga nog met 0-1 van het Italiaanse Lazio Roma, nadat eerder in de voorbereiding naast een aantal Duitse en Engelse clubs ook het Nederlandse AZ te sterk bleek voor de manschappen van trainer Míchel.

malaga

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s