Wachttorens op stranden vervangen

NERJA – De gemeente Nerja heeft de afgelopen maanden alle wachttorens voor de strandwachten op de stranden van de gemeente laten vervangen. Tien exemplaren op de stranden van Maro, Carabeo, El Salón, El Chucho, Calahonda, Burriana (2 stuks) en Playazo (2 stuks) werden waarbij geheel vervangen of grondig gerenoveerd.

De actie komt voort uit een ongeval, vorige zomer,  met een strandwacht op een wachttoren op Playa Burriana. Uit inspectie bleek vervolgens dat die toren absoluut niet meer aan de huidige veiligheidseisen voldeed en bovendien sterk was verouderd. Sinds die tijd zijn alle exemplaren gecontroleerd, waarna in de meeste gevallen tot vervanging werd overgegaan.

Nerja strandwacht

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s