Fiestas Patronales de Almuñécar

ALMUNECAR – De jaarlijkse Fiestas Patronales de Almuñécar, een stadsfeest ter ere van de plaatselijke beschermheiligen, wordt van woensdag 9 tot en met dinsdag 15 augustus gehouden in de kustplaats Almuñécar, zo’n twintig kilometer boven Nerja gelegen.

Naast een kermis staan er tal van feesttenten in het stadje en treden er dagelijks bands en dansgroepen op in de feestzone bij de Calle Pintor Manuel Rivera. Op donderdag 10 augustus is het Día del Niño, met speciale activiteiten en gereduceerde prijzen voor kinderen.

Almunecar Fiestas 2017

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s