Sportzondag op Playa Burriana

NERJA – Zwemwedstrijden en volleybalwedstrijden staan zondag 6 augustus centraal op het strand van Playa Burriana in Nerja. Het strandvolleybaltoernooi Torneo Voley Angela Lobato begint rond de klok van 10.00 uur op de volleybalvelden, een uur later rennen circa 200 deelnemers de zee in om deel te nemen aan de 21ste uitgave van de Travesía a Nado Cuidad de Nerja.

Deze jaarlijkse zwemwedstrijd (vorig jaar tot twee keer toe afgelast vanwege een te sterke en gevaarlijke stroming) gaat over een afstand van 1200 meter voor volwassenen, de jongerencategorieën dienen 500 meter af te leggen.

Nerja Travesio a Nado 2017

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s