Festival de Coros y Danzas Frigiliana

FRIGILIANA – De 36ste editie van het Festival de Coros y Danzas staat zaterdag 5 augustus op de agenda in het dorp Frigiliana, net boven Nerja. Het evenement vindt plaats op het Plaza de las 3 Culturas en begint rond 21.30 uur.

Dit dansspektakel staat bol van de lokale volksdansen, met deelname van groepen uit Andalucía maar ook geheel Spanje.  Zo staan zaterdag 5 augustus onder meer de groepen Asociación Cultural de Folclore Marisol Egea (Málaga), de Asociación Folklórica Tierra Roja (Almagro) en het lokale Grupo Municipal de Coros y Danzas (Frigiliana) op het podium op de Plaza de las 3 Culturas.

Frigiliana Festival Coros y Danzas 2017

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s