Concert Ojeda bij Feria las Cuevas de Comares

COMARES – Het bergdorp Comares, gelegen op zo’n 25 kilometer van de kust op korte afstand van het meer van Viñuela), viert van vrijdag 28 tot en met zondag 30 juli het jaarlijkse ‘Feria las Cuevas de Comares’. Hoogtepunt daarbij is een optreden van de in Spanje beroemde zanger Javier Ojeda, die in de nacht van zaterdag op zondag (aanvang circa 01.00 uur) een concert verzorgt.

Het dorpsfeest begint vrijdagavond 28 juli om 22.00 uur met livemuziek en dans, om middernacht gevolgd door de verkiezing tot de ‘La Reina y El Mister de La Feria’. Op zaterdagavond beginnen de festiviteiten rond 19.30 uur, met het concert van Ojeda vanaf 01.00 uur als hoogtepunt. Ook op zondagavond is er in de avonduren livemuziek en dans in de gemeentelijke feesttent.

Comares Ferie las Cuevas 2017

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s