Bescheiden ‘FoodTrucks Xperience’ op Plaza de España

NERJA – Bescheiden maar gezellig en een leuk initiatief, zo kan de ‘FoodTrucks Xperience’ worden omschreven die de afgelopen drie avonden werd gehouden op het Plaza de España van Nerja. Met wat minder mobiele eetgelegenheden dan was aangekondigd en ook de vooraf aangekondigde kinderactiviteiten waren (op zondagavond) niet te bespeuren. Wél was er een podium waar lokale bands livemuziek ten gehore brachten.

Midden op het plein (achter het gemeentehuis en in het verlengde van het Balcón de Europa) was een soort van open lucht picknickplaats ingericht, omzoomd door de trucks (en caravans) van de deelnemers aan de FoodTrucks Xperience. Die brachten met Spaans, Duits, Italiaans, Mexciaans en Amerikaans ‘streetfood’ hun producten vanuit hun voertuigen aan de man.

Foto’s © NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s