Concert zanger David Bustamante

TORRE DEL MAR – De in Spanje vermaarde zanger en songwriter David Bustamante tekent dinsdagavond 25 juli voor de hoofdact van het Feria de Santiago y Santa Ana in Torre del Mar. Het concert begint om 23.30 uur en vindt plaats op het Recinto Ferial, het feestterrein van de kustplaats (op circa 25 kilometer van Nerja, richting Málaga).

Zijn optreden maakt deel uit van het jaarlijkse dorpsfeest, dat dit jaar van zaterdag 22 juli tot en met woensdag 26 juli duurt. Op woensdag 26 juli is het de ‘Día de Santa Ana’, waarbij een indrukwekkende processie plaatsvindt door de straten van het dorp aan de kust en waarbij de ‘Estrella de los Mares’ centraal staat; duizenden mensen wachten de aankomst daarvan af op het strand van Torre del Mar.

Het Feria-programma speelt zich dagelijks vanaf 12.30 uur af rond de Paseo Marítimo, op woensdagavond is het Recinto Ferial de spil van de vele optredens en activiteiten.

Torre Bustamante

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s