Subida Senderista Techo de Dílar

MONACHIL – Tot en met zondagavond 23 juli (deadline 23.59 uur) kan er nog worden ingeschreven voor de V Subida Senderista Techo de Dílar, een prestigieuze wandeltocht in de bergketen Sierra Nevada bij Granada. Deelnamekosten bedragen 17 euro per persoon (bij het inschrijven van groepen van minimaal drie personen wordt dat verlaagd naar 15 euro), de tocht begint op zaterdag 29 juli om 10.00 uur en duurt tot circa 16.00 ur.

Het vertrekpunt is de Plaza de Andalucía in het wintersportoord Monachil, dat op zo’n vijf kwartier autorijden van Nerja ligt. Inschrijven kan via de website www.techodilar.es. Er kan worden gekozen uit twee routes. De rode route (minimum leeftijd twaalf jaar) voert de deelnemers over tien kilometer een heeft als moeilijkheidsgraad ‘gemiddeld’, de groene route (minimum leeftijd acht jaar) is vijf kilometer lang en wordt aangemerkt met een lage moeilijkheidsgraad.

Monachil Ruta Dilar

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s