Málaga CF opent seizoen thuis tegen Eibar

MALAGA – De Andalusische voetbalclub Málaga CF opent het seizoen 2017/2018 in de Primera División met een thuiswedstrijd tegen het Baskische Eibar. Deze wedstrijd wordt gespeeld in het weekeinde rond 20 augustus (tijd en exacte data worden later bekend gemaakt in verband met tv-rechten en de daaraan gekoppelde schema’s).

De selectie van Málaga verblijft momenteel op de Veluwe in Nederland voor een trainingskamp, zondag 23 juli staan de eerste serieuze oefenwedstrijden op het programma in een minitoernooi met de Duitse clubs MSV Duisburg, Hertha BSC Berlin en het Engelse Aston Villa. Op woensdag 26 juli volgt een vriendschappelijk duel in Alkmaar met AZ als tegenstander (aanvang 19.00 uur).

malaga

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s