Nerja presenteert poster voor Feria 2017

NERJA – De gemeente Nerja heeft maandag 17 juli het winnende ontwerp voor de poster van het jaarlijkse stadsfeest gepresenteerd. Het Feria de Nerja, één van de grootste in zijn soort aan de Costa del Sol, staat dit jaar geprogrammeerd van zaterdag 7 tot en met donderdag 12 oktober.

Het gros van de activiteiten speelt zich op en rond het kermisterrein, waarbij de grote Carabeo-parkeerplaats wordt omgetoverd in een plek vol met kermisattracties en feesttenten. De grote gemeentelijke feesttent, waar de naast officiële opening en de verkiezingen tot koningin en prins van het Feria ook alle hoofdacts plaatsvinden, is ieder jaar gevestigd op het Plaza de España.

Nerja Feria2017 Poster

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s