Feria in Cómpeta

COMPETA – In het ‘witte’ bergdorp Cómpeta, op zo’n 25 kilometer landinwaarts van Nerja gelegen, staat van donderdag 20 tot en met zondag 23 juli het jaarlijkse dorpsfeest ‘Feria de Cómpeta’ op het programma.

De feestelijkheden beginnen donderdagavond rond 21.30 uur op het Plaza Almijara, gevolgd door een vuurwerkshow en de opening van de gemeentelijke feesttent rond 23.00 uur met diverse optredens. Op vrijdag, zaterdag en zondag beginnen de activiteiten al om 09.00 uur in de ochtend en duren daarbij tot diep in de nacht.

Competa Feria 2017

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s