Twintig tapasbars in Tapasroute 3 Culturas

FRIGILIANA – Twintig tapasbars zijn dit jaar ingeschreven voor de Tapasroute tijdens de twaalfde editie van het Festival 3 Culturas van Frigiliana. Deze zijn verdeeld over twee routes (de Ruta Morisca en de Ruta Mudejar), elk bestaande uit tien barretjes.

Om in aanmerking te komen voor één van de prijzen dienen er tien stempels te worden gehaald door de deelnemers. Bij voltooiing van beide routes is er kans op grotere prijzen. De ‘tapas-paspoorten’ zijn verkrijgbaar bij zowel het Oficina de Turismo van Frigiliana als de barretjes die meedoen aan de tapasroute.

De tapas bij de deelnemende etablissementen kosten (inclusief een drankje) twee euro per stuk en zijn van 24 tot en met 27 augustus (de data van het Festival 3 Culturas) verkrijgbaar tussen 18.00 en 24.00 uur.

Frigiliana Tapasroute 2017

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s